divendres, 6 de novembre del 2009

El Pau Gasol

En Pau Gasol Sáez és un jugador català de bàsquet professional que juga en els “Angeles Lakers”, equip de la NBA, i ara és un mite del bàsquet a nivell mundial.

Aquest home fa 2,15 metres d’alçada i pesa uns 120 quilograms, necessari per ocupar la posició d’Ala-Pívot a la NBA, la lliga més espectacular i dura del món. El 6 de juliol del 2010 complirà 30 anys, però encara li queden moltes temporades per jugar i aconseguir més títols i victòries. És un jugador que no destaca físicament per la seva corpulència, sinó per la combinació de les qualitats que té com a Ala-Pívot: resistència, flexibilitat, velocitat, salt i d’altres menys rellevants.

El jugador català dels “Lakers” és diferencia de les altres estrelles per una altra característica molt important, la seva intel·ligència. Va haver de deixar la carrera de medecina en el primer curs, la qual cosa significa que no sòls el bàsquet és la seva vida. És un esportista que li agrada fer servir el cap. A més, diu que el seu objectiu a la vida és arribar a ser metge en un futur. Utilitzar la seva capacitat intel·lectual, per a en Pau, sempre ha estat el seu punt fort i clau per a l’èxit, així com també la generositat que resideix en ell i la constància.

Sens dubte en Pau és, i mai deixarà de ser, el millor català que s’ha dedicat al bàsquet sense deixar de banda el seu esperit català.



Alumne: Juan González Gallego
Professor: Sr. Viladrosa
Redacció de Novembre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada