dijous, 22 d’octubre del 2009

La crisi econòmica


En els últims anys en els quals la crisi econòmica s’està veient molt reflectida en gran part dels aspectes de la vida quotidiana està sent un dels temes més parlats arreu de tot el país. S’escolta tant pels mitjans de comunicació com en els comentaris que fan les persones que ens envolten, de les quals podem destacar els professors, amics, familiars, passatgers que realitzen el trajecte de l’autobús a prop teu i similars.

Tots parlen de la crisi queixant-se com si sigues una cosa molt dolenta. A més a més la majoria no en proposa solucions o si diu alguna pensa que es feina d’altres persones.

En aquest cas és molt fàcil dir que els responsables són els demés (que en part és veritat), però en la meva opinió tots en som responsables, ja que és la nostra situació i ens afecta a tots nosaltres. Jo crec que és assumpte de tots i que cadascú de nosaltres té un paper molt important i significatiu del qual depèn aquesta crisi.

D’altra banda m’agradaria canviar la concepció dels lectors d’aquest escrit sobre la crisi econòmica, ja que, com he dit abans, la gent en general pensa que és una cosa dolenta. La crisi és una de les millors coses que pot passar a un país perquè porta progressos. És en la crisi que neix la incentiva, els descobriments i les grans estratègies. Qui supera la crisi, se supera a si mateix sense quedar "superat".

A parer meu, qui atribueix a la crisi els seus fracassos i penúries, violenta el seu propi talent i respecta més als problemes que a les solucions.
Acabem d’una vegada amb l’única crisi amenaçadora, que és la tragèdia de no voler lluitar per superar-la.




Alumne: Juan González Gallego
Professor: Sr. Viladrosa
Redacció d’octubre

1 comentari:

  1. Bé, ja has aconseguit tenir un portafoli digital. Ara podries configurar-lo en català i crear les etiquetes que et facin falta.

    ResponElimina