dilluns, 17 de maig del 2010

És l’hora de fer cotxes elèctrics?

El passat mes de març, el president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, per tal de protegir el medi ambient va prendre la decisió de començar amb la fabricació de cotxes elèctrics a Espanya. Va obligar a totes les marques automobilístiques del país a inventar un model que funcionés amb energia elèctrica.

La intenció va ser valuosa però no apropiada per ser executada en aquests temps en que encara no s’ha trobat la manera de recarregar la bateria d’un cotxe amb la durada que necessitem per omplir el dipòsit d’un vehicle de benzina. Cosa que impossibilita llençar al mercat aquest tipus de producte. Així doncs, ens hem d’adonar que la persona que dirigeix la nostra nació ha volgut començar la casa pel teulat, i si no és així, és que ha volgut ficar-se a la ciutadania a la seva butxaca fent-nos pensar que té bones iniciatives per tenir cura del medi ambient.

És intolerable que el president del Govern ens prengui el pèl amb utopies automobilístiques, i encara més enganyant-nos descarada i patèticament. Sincerament crec que els càrrecs polítics d’aquest nivell haurien de ser ocupats per personalitats provinents del col•legi Terraferma.







Alumne: Juan González Gallego
Professor: Sr. Viladrosa
Redacció d’abril

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada